HAS DONER KEBAB ROTTERDAM WESTKRUISKADE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 990 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Rotterdam Westkruiskade. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 20:13 De “grote” kapsalon was alles behalve een grote kapsalon. De extra kaas was ook ver te zoeken, zonder de extra kaas had er geen kaas opgezeten.
26 okt 2022 om 20:20 Erg lekker eten, vers en goede kwaliteit
23 okt 2022 om 22:50 Beste bezorger allertijden !!! Ga zo door kerel en je gaat ver schoppen . Actief mannetje in slecht weer maar je was er wel! Super kerel we houden van je Topper Groet Peter Oker
19 okt 2022 om 5:06 Eten was heel erg slecht! Plus erg droog had nog gevraagd of ze de saus door mijn kapsalon konden doen. Maar meneer aan telefoon was erg eigenwijs en weigerde dat te doen. Bestel hier nooit meer!!
11 okt 2022 om 23:11 Eten was helaas erg afgekoeld ben anders gewend als ik het zelf haal in de winkel
17 sep 2022 om 23:11 Slecht
5 sep 2022 om 0:25 Ik had bij de opmerking geplaatst geen uien in de Turkse pizza. Wat zat in mij pizza uien. Plus geen saus erin was erg droog
15 jun 2022 om 22:41 Eten was allemaal koud en doorverbrand geen aanrader!!
26 mei 2022 om 21:35 Verschrikkelijke eten ik heb een uur lang moeten wachten op eten die normaal binnen 35 min minimaal klaar moest zijn. Eten was helemaal koud geworden de falafel was doorbakken hard als steen kon niet eens gegeten worden
20 apr 2022 om 23:31 Was oprecht niet te eten 3 happen genomen van de kapsalon. Vlees was gewoon oud salade zag er niet vers uit. Totaal niet lekker jammer.
20 apr 2022 om 22:12 Zeer goed erg te vreden aardige bezorger en vriendyk klasse top
20 apr 2022 om 1:25 Bezorgkosten 5,00 erg veel vind ik erg te gortig