HAS DONER KEBAB ROTTERDAM WESTKRUISKADE

HAS DONER KEBAB ROTTERDAM WESTKRUISKADE Voor de lekkerste Turkse broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 779 beoordelingen
23 feb 2020 om 21:32 Het eten was koud en het duurde lang. Begrijp niet hoe het 50 min kan duren om koude turkse pizza’s te bezorgen. Geen fijne ervaring.
23 feb 2020 om 1:09 Pizza s waren slap geen smaak dit was echt geen geld waard!!! Komkommer te groot gesneden walgelijk nooit meer bestellen we hier
19 feb 2020 om 21:25 Ze wilde mijn sla niet apart bij mijn kapsalon doen.. uiteindelijk na bellen toch gedaan maar voortaan moet ik extra betalen VOOR SLA WAT AL BIJ MIJN KAPSALON HOORT (volgens menu)Vervolgens geen kaas waarvoor ik ook betaal gedaan. bij andere menus...onzin
10 feb 2020 om 22:25 Vandaag heb ik bij jullie 2 kleine kapsalon besteld. De bezorgtijd was wel vrij snel geleverd. Maar helaas vonden wij het niet zo lekker smaken. Vlees was niet goed ( te veel peper ) en patat was te slap en koud! En ik vind 7 euro te prijzig voor 1 kapsal
27 jan 2020 om 1:24 Super bezorgd, positive bezorgen
26 jan 2020 om 21:28 De grote kapsalon was niet goet afgewerkt geen salade op
26 jan 2020 om 19:23 ECHT SUPER SLECHT!!! ECHT HEEL GOOR VAN ROTTERDAM ZUID VUURPLAAT IS 100000x beter! NOOIIT MEER!!
22 jan 2020 om 2:46 De friet bij me kapsalon was erg hard je kon der nauwelijks door heen prikken met je vork de vlees was ook niet echt perfect beetje aangebrand hoop dat dat niet meer voorkomt !
21 jan 2020 om 21:40 Dankjewel voor lekker eten
19 jan 2020 om 3:50 Delivery was fast I paid for 2 bottles of water and I only received one bottle... Plus 2euros for a small bottle of water is too much money!
11 jan 2020 om 20:06 Patat zat vol met olie. Bezorger was snel
4 jan 2020 om 17:09 Nog nooit zo slechte falafel gegeten. Baksteen a bruur